Even pauzeren, Paraad maakt de 'brug'!


Zoals altijd streven we ernaar om u op de hoogte te houden van wat er gaande is bij Paraad Verzekeringen. Het is me een genoegen om u te vertellen dat we na vandaag even een korte pauze nemen. Zoals u waarschijnlijk weet, is morgen Hemelvaart, een officiƫle feestdag waarop we allemaal de tijd nemen om even tot rust te komen.

We hebben besloten om van deze gelegenheid gebruik te maken om de 'brug' te maken, een prachtige Belgische traditie die ons een lang weekend geeft om te rusten, te ontspannen en de batterijen weer op te laden.

Dat betekent dat vandaag (woensdag) onze laatste werkdag van deze week is. Maar maak je geen zorgen! Hoewel we fysiek niet aanwezig zijn, blijft onze digitale deur altijd open. Mocht u dringende vragen of zorgen hebben, dan kunt u ons altijd een mail sturen. Ons team doet zijn best om deze zo snel mogelijk te behandelen.

We staan op maandag weer voor u klaar, volledig opgeladen en klaar om u te helpen met al uw verzekeringsbehoeften. Of u nu een polis wilt aanpassen, een nieuwe verzekering nodig heeft of gewoon wat advies wilt over uw huidige situatie, we staan voor u klaar.

We waarderen uw begrip en geduld enorm gedurende deze tijd. Uw vertrouwen en loyaliteit betekenen alles voor ons, en we kijken uit naar het voorzetten van onze samenwerking als we terug zijn.

Namens het hele team van Paraad Verzekeringen, wens ik u een prachtige Hemelvaart en een ontspannend lang weekend.

Tot maandag!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?