Het weekend komt in zicht !


Beste klanten,

Allereerst willen we u vanuit ons team bij Paraad Verzekeringen een uitstekend weekend wensen! We willen even de tijd nemen om u te bedanken voor uw voortdurende steun en uw vertrouwen in onze diensten. Het is een genoegen om deel uit te maken van uw financiƫle zekerheid en om u te helpen met op maat gemaakte verzekeringen die aan uw noden voldoen.

Naarmate we doorgaan om u de best mogelijke verzekeringsoplossingen te leveren, willen we een aantal belangrijke data met u delen. Volgende week donderdag, 9 mei, is het Hemelvaart.

In het kader hiervan willen we u laten weten dat ons kantoor daarom gesloten zal zijn vanaf donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei. Maar maak u geen zorgen, we zijn er weer op maandagochtend, klaar om u te ondersteunen met al uw verzekeringseisen.

En terwijl u geniet van uw rustige weekend, willen we u ook even laten nadenken over uw vakantieplannen. Heeft u die droomvakantie al geboekt of volop bezig met de planning? Super, maar vergeet niet om ook uw reisverzekering op tijd te regelen.

Een reisverzekering biedt u de broodnodige gemoedsrust zodat u zonder zorgen uw vakantie kan doorbrengen. Van verloren bagage tot medische noodgevallen, de juiste reisverzekering kan u beschermen tegen veel onverwachte situaties.

Bij Paraad Verzekeringen bieden we een uitgebreide reisverzekering die aangepast is aan uw specifieke behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw reisverzekering te regelen.

Tot slot, geniet van uw weekend, neem de tijd om te ontspannen en op te laden, en we zien u graag weer terug op maandag.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Paraad Verzekeringen!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?