Maak het jezelf gemakkelijk - Boek je afspraak bij Paraad Verzekeringen online


Hallo daar! Bij Paraad Verzekeringen zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven van onze klanten een beetje gemakkelijker te maken, en we weten dat snelheid en gemak absolute must-haves zijn in deze drukke tijd. Daarom hebben we iets op onze website dat we graag willen delen. Wist je dat je heel eenvoudig online een afspraak kunt maken met ons?

Hoe werkt het?

Het is simpel! Of je nu met Vanessa of met Esther wilt praten, je kunt binnen een paar klikken een afspraak met ons inplannen.

  1. Ga naar onze website https://paraad.be/
  2. Klik op de link voor online afspraken op onze contactpagina.
  3. Kies het type afspraak dat u wil maken
  4. Kies de medewerker waarmee je een afspraak wilt maken en selecteer het tijdstip
  5. Vul de gevraagde gegevens in
  6. Voila! Je afspraak is geboekt.

Dat is alles - zo simpel is het. Wij krijgen vervolgens een melding en bereiden ons voor om je op het gekozen moment te spreken.

Zit er geen moment bij dat past voor u?  Geen nood, even een belletje en we vinden samen een moment dat voor u het best past!

Waarom online boeken?

Er zijn een heleboel redenen waarom je zou moeten overwegen om je afspraken online te boeken:

  • Gemak: Met een paar klikken heb je een afspraak gemaakt - het kan niet eenvoudiger!
  • Flexibiliteit: Jij kiest zelf het tijdstip dat het best bij jou past. Je bent niet gebonden aan kantooruren.
  • Tijdsbesparing: Je hoeft ons niet te bellen of een e-mail te sturen en op een antwoord te wachten. Boek je afspraak wanneer het jou uitkomt!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe polis, hulp nodig hebt bij een claim, of gewoon graag wat advies wilt hebben, wij bij Paraad Verzekeringen staan altijd klaar om te helpen. Wij geloven dat verzekeringen persoonlijk en toegankelijk moeten zijn - en daarom hebben we het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om een afspraak met ons te boeken.

Dus waar wacht je nog op? Boek je afspraak vandaag nog en ontdek hoe Paraad Verzekeringen je leven gemakkelijker kan maken!

Groetjes, Het team van Paraad Verzekeringen

Paraad Verzekeringen - uw doortastende, warme en hartelijke verzekeringspartner.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?