Paraad Verzekeringen krijgt training van topniveau!


Hallo allemaal!

We wilden graag even iets leuks met jullie delen. Gisteren hadden we het genoegen om een super interessante training te krijgen van onze partner Aedes, recht in ons kantoor bij Paraad Verzekeringen!

De training was diepgaand en gaf ons nieuwe inzichten in het brede scala aan verzekeringsproducten waarvoor we samenwerken met Aedes. Hierbij kun je denken aan producten zoals autoverzekeringen, familiale verzekeringen, brandverzekeringen, rechtsbijstand en zelfs fietsverzekeringen. Ja, je leest het goed, zelfs je fiets verdient de beste verzekering!

Wat we zo cool vinden aan dit type training is dat het ons helpt up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de verzekeringswereld. Geloof ons, er zijn nogal wat dingen die aan de lopende band veranderen en evolueren! Maar geen zorgen, wij zitten er bovenop.

Het was echt een boeiende dag vol leren en we zijn er nu meer dan klaar voor om jullie nog beter te adviseren. Of je nu een vraag hebt over je huidige polis of geĆÆnteresseerd bent in een nieuwe, we hebben alle nodige informatie vers in ons hoofd om jou van dienst te zijn.

Voor ons is deze training een nieuwe stap in onze missie om jullie, onze gewaardeerde klanten, te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We nemen de tijd om te leren, te groeien en ons te verbeteren, zodat we altijd een stapje vooruit zijn.

Dus kom langs, bel of mail ons - we staan klaar om al je verzekeringsvragen te beantwoorden met onze gloednieuwe expertise.

Oh en voordat we het vergeten, blijf vooral verzekerd! šŸ˜‰

Tot snel,

Het Paraad-team

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?