Spannend nieuws bij Paraad Verzekeringen!


Goed nieuws deelt zichzelf, toch? Dat is het minste wat we kunnen zeggen bij Paraad Verzekeringen. We zijn enorm verheugd en enthousiast om aan te kondigen dat we op 13 mei een nieuwe collega verwelkomen!

Werkelijk, we kunnen haast niet wachten om ons nieuwe teamlid te verwelkomen en hem of haar te introduceren in ons warm en toegewijd team. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe toevoeging aan ons team zal bijdragen aan de groei en versterking van onze diensten.

We houden nog even geheim wie onze nieuwe collega precies is; een beetje mysterie toevoegen aan de anticipatie kan geen kwaad, toch? Echter, wat we wel kunnen delen, is dat deze versterking ons in staat stelt om nog beter te doen waar we het best in zijn: onze klanten de gemoedsrust bieden die ze verdienen met proactieve service en op maat gemaakte verzekeringspolissen.

Naar goede gewoonte zal onze nieuwe collega ook de tijd nemen om onze klanten te leren kennen en te begrijpen wat voor hen belangrijk is. We geloven in een persoonlijke en proactieve benadering, geen klant is bij ons zomaar een polisnummer. We luisteren naar uw behoeften, houden rekening met uw situatie en vinden de beste oplossingen voor uw verzekeringspuzzels.

Het is een opwindende tijd voor ons bij Paraad Verzekeringen en we kijken uit naar alle geweldige bijdragen die onze nieuwe teamlid ongetwijfeld zal leveren. Houd ons dus zeker in de gaten de komende weken; we kunnen niet wachten om onze nieuwe collega aan jullie voor te stellen!

We willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund en ons heeft geholpen om te staan waar we nu zijn. We zijn dankbaar voor elk van jullie en zijn opgetogen om samen verder te bouwen aan ons verhaal.

Tot ziens op 13 mei, wanneer we onze nieuwe collega met open armen zullen verwelkomen!

Tot dan, blijf veilig en verzorgd.

Paraad Verzekeringen - Uw doortastende, warme en hartelijke verzekeringspartner.

Image description

Algemeen

Ontdek onze algemene blogs. Zorg dat je deze niet mist!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?