Wees voorzichtig: Zware regenval verwacht


Vanavond wordt er zware regenval verwacht. Wij bij Paraad Verzekeringen willen dat al onze klanten veilig blijven en willen u dus herinneren aan enkele voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen in geval van zwaar regenweer.

  1. Blijf thuis als het mogelijk is. Zware regen kan voor gevaarlijke rijomstandigheden zorgen, met name als u niet in een gebied woont dat goed is uitgerust om met zoveel water om te gaan.
  2. Wees voorbereid. Zorg ervoor dat uw voertuig in goede staat verkeert, vooral als u toch de weg op moet. Controleer uw banden en zorg ervoor dat uw ruitenwissers goed werken.
  3. Rijd voorzichtig. Als u op de weg bent, verlaag dan uw snelheid en houd voldoende afstand tussen u en het voertuig voor u.
  4. Vermijd waterplassen op de weg. Diepe plassen kunnen gevaarlijk zijn en schade aan uw voertuig veroorzaken.
  5. Controleer uw eigendommen. Zorg ervoor dat uw woning en andere eigendommen beschermd zijn tegen mogelijke waterschade.

We willen u eraan herinneren dat Paraad Verzekeringen hier voor u is. We zijn proactief in onze service en willen u helpen waar mogelijk. Als er schade optreedt als gevolg van de zware regenval, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er zijn om u bij elke stap te begeleiden.

Blijf veilig en zorg goed voor uzelf en uw geliefden.

Met vriendelijke groeten,

Het Paraad Verzekeringen Team

 

Schadeaangfite

Heb je onlangs schade gehad? Vul ons formulier in en wij behandelen je aangifte zo spoedig mogelijk!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?