Welkom aan boord, Esther De Meester!


We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een nieuwe collega ons team komt versterken! Vanaf 13 mei verwelkomen we Esther De Meester bij Paraad Verzekeringen. Dit is een heugelijk nieuws voor ons team en we kijken uit naar de energie en ervaring die Esther met zich mee zal brengen!

Esther heeft jarenlange ervaring in de verzekeringssector. Haar rijke professionele achtergrond en diepgaande kennis van de branche maken haar tot een waardevolle aanvulling op ons team. We zijn ervan overtuigd dat ze in korte tijd een integraal onderdeel zal worden van ons kantoor en ten dienste zal staan van onze klanten met haar expertise.

Voor veel van onze klanten zal Esther een bekend gezicht zijn. Voor degenen die haar nog niet hebben ontmoet, ze is een toegewijde professional met een passie voor verzekeringen. Maar bovenal is ze een warme persoonlijkheid die past bij het DNA van ons kantoor.

Bij Paraad Verzekeringen waarderen we mensen die een proactieve houding hebben en hun verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn waarden die Esther deelt. We zijn er zeker van dat ze perfect zal passen binnen ons kantoor. Ze deelt onze visie van service en op maat gemaakte polissen, en zij staat, net als wij, klaar om onze klanten te helpen met hun verzekeringsbehoeften.

Esther, we kijken ernaar uit om samen te werken en zijn er zeker van dat je met jouw ervaring en enthousiasme een grote bijdrage zal leveren aan de groei en het succes van Paraad Verzekeringen.

Wij zijn er klaar voor om samen met Esther iets nieuws te beginnen. En aan al onze gewaardeerde klanten, we kijken ernaar uit om u binnenkort kennis te laten maken met Esther. We zijn ervan overtuigd dat u haar net zo zult waarderen als wij!

Laten we Esther een warm welkom geven en uitkijken naar de vele successen die we samen zullen behalen. Welkom aan boord, Esther!

Met hartelijke groet,

Het team van Paraad Verzekeringen

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?