De ultieme gids voor fiscaal voordelig pensioensparen


Weet je, pensioensparen kan soms overweldigend als een eindeloze puzzel overkomen, maar wie wil er nou niet een zorgeloze oudedag? Nou, trek aan de bel, want hier is je redder in nood: Paraad zorgt met raad én daad voor jou pensioenspaarverzekering. Wij zijn niet alleen jouw handleiding, maar je beste maatje als het aankomt op fiscaal pensioensparen!

Waarom kiezen voor fiscaal pensioensparen?

Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal liever onze zuurverdiende centen besteden aan leukere dingen dan aan belastingen, toch? Nou, met onze info over pensioensparen in je achterzak, ben je al een heel eind op weg. Fiscaal pensioensparen is een echte win-win situatie; je bouwt aan je pensioenpot en ondertussen krijg je van de fiscus een schouderklopje in de vorm van een belastingvermindering. En geloof me, dat voelt net zo goed als het klinkt!Hoe haal je het maximale uit je pensioensparen?

Eerst en vooral, gooi het maar in de groep: wat zijn nu precies de voordelen? Nou, het grootste voordeel is het fiscaal voordeel, je betaalt effectief minder belastingen. Dit is een aanmoediging van vadertje staat om zelf een appeltje voor de dorst aan de kant te zetten voor later. Daarnaast biedt het ook een zekere financiële zekerheid op lange termijn. Door regelmatig te sparen of te beleggen bouw je een kapitaal op dat op de lange duur aanzienlijk kan groeien. Ten slotte stimuleert het mensen om bewuster om te gaan met hun financiën en al vroeg te beginnen met het plannen van hun financiële toekomst.Een vinger in de pap: Fiscaal voordeel pensioen

Je vraagt je vast af: hoeveel snijdt dit nu echt in de kosten? Hou je vast, de getallen liegen er niet om. Afhankelijk van hoeveel je spaart, kan je om en nabij de 25% tot 30% van je inleg terugverwachten van vadertje staat. 

In concrete cijfers betekent dit het volgende (maximum bedragen voor 2024):

- in de klassieke regeling: maximaal spaarbedrag: 1.020 € - belastingvoordeel 306 € of 30%
- de nieuwe regeling: maximaal spaarbedrag: 1.310 € - belastingvoordeel 327,50 € of 25%

De actuele bedragen kan u steeds terugvinden via deze link.

Stap voor stap met de pensioensparen handleiding

Verwarrend, die regels en percentages? Geen zorgen! Met onze raad doorloop je gemakkelijk het hele proces, wij begeleiden je van A tot Z. Van groentje tot ervaren spaarder, wij maken het overzichtelijk. Ons team van experten staat klaar voor u. Ons team van medewerkers loodst u door de mogelijkheden alsof het een wandeling door het park is. Van de allereerste vragen tot het echt in praktijk brengen van uw financiële plan, wij staan u bij. Of u nu beginner bent of al flink wat ervaring heeft op de financiële markten, wij passen ons advies aan uw persoonlijke situatie aan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste strategie die past bij uw doelen en mogelijkheden. Verlies dus geen tijd met piekeren over welke stap u als volgende moet zetten; neem contact op met ons en zet vandaag nog de eerste stap naar financiële gemoedsrust.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

De ultieme gids voor fiscaal voordelig pensioensparen: Jouw persoonlijke pensioengids

Je pensioen is persoonlijk, toch? Daarom is ons persoonlijk advies geënt op jouw unieke situatie. Bij ons, bij Paraad Verzekeringen, snappen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn. We zijn niet allemaal hetzelfde liedje aan het zingen. Daarom personaliseren we jouw mogelijkheden zodat uw pensioenspaarplan naadloos aansluit bij jouw levensmelodie. Wij geloven dat door te luisteren naar jouw dromen, wensen en verwachtingen voor de toekomst, we een pensioenplan kunnen opstellen dat echt bij jou past. Of je nu vroeg wilt stoppen met werken, droomt van een vakantiehuis, of gewoon zorgeloos van je oude dag wilt genieten, wij staan voor je klaar met advies op maat.

Paraad verzekeringen helpt u om de beste weg te kiezen

Bij Paraad Verzekeringen hebben we onze wielen in het zand gezet om de beste routes te vinden voor jouw pensioenspaarreis. We hebben alle must-have tips, de do's en don'ts in huis. We zijn de Gandalf in jouw Lord of the Rings: "You shall not pass"… zonder een vette fiscale aftrek!

Klaar voor de start?

Kom op, klaar om de pensioenspaartrein in te springen? Bij Paraad Verzekeringen zijn we er klaar voor, jij ook? Met onze ervaring wordt pensioensparen appeltje-eitje. Ga zitten, pak een kopje koffie en duik in de wereld van het fiscaal slim sparen.

Zie je, door gewoon een beetje wijsheid te verzamelen is fiscaal pensioensparen geen rocket science. Sterker nog, het wordt een fluitje van een cent. Ons advies is je heilige graal op weg naar slim en fiscaal gezond pensioensparen. En hey, als je nog twijfels hebt, schiet ze op ons af. Paraad Verzekeringen staat klaar met raad en daad. Welke vraag je ook hebt over pensioensparen, vraag maar raak!

Dus, wat houdt je nog tegen? Duik samen met ons in de mogelijkheden en begin met sparen voor die gouden jaren, fiscaal gezien dan. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen goud aan de horizon zien schitteren? 

Home

Biedt proactieve, op maat gemaakte polissen om te voldoen aan uw verzekeringsbehoeften. Zowel zakelijk als privé, voor een perfect passend totaalplaatje.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?