Een omnium voor onze nieuwe wagen, maar een verzekering voor onze gezondheid is te duur?


Het is van cruciaal belang voor onze veiligheid en welzijn om ons te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Vergelijk dit eens met het aanschaffen van een nieuwe wagen; je sluit zonder aarzelen een uitgebreide verzekering af met alles erop en eraan, toch? Maar hoe zit het met iets nog waardevollers dan je auto, namelijk je gezondheid? Persoonlijke verzekeringen zoals hospitalisatie, ambulante kosten en tandzorg zijn essentieel en bieden de bescherming die je verdient.

De Essentie van Gezondheidsverzekeringen

Zoals de zon opkomt en ondergaat, zijn onverwachte gezondheidsproblemen onvermijdelijk. Ze letten niet op de tijd of onze portemonnee. Daarom zijn verzekeringen zoals hospitalisatie, ambulante kosten en tandzorg even essentieel als het verzekeren van je nieuwe wagen tegen schade en ongevallen.

Een hospitalisatieverzekering is de wachter aan de poort van financiële zorgen wanneer  een ziekenhuisopname noodzakelijk wordt. De facturen die volgen na een ziekenhuisverblijf kunnen je budget stevig onder druk zetten. Echter, met een hospitalisatieverzekering van Paraad Verzekeringen kun je met een gerust hart herstellen.

De verzekering voor ambulante kosten is de wapenuitrusting die je beschermt tegen de kleine, doch regelmatige uitgaven buiten het ziekenhuis. Denk hierbij aan doktersbezoeken, medicatie, bril en kinesist. Deze stille kosten kunnen een aanzienlijk deel van je inkomsten afromen, maar niet als je goed voorbereid en verzekerd bent.

Dan hebben we nog de verzekering tandzorg, een vaak over het hoofd gezien toevluchtsoord. Dental care is niet goedkoop, van een kleine restauratie tot een compleet nieuw gebit. Paraad Verzekeringen biedt tandzorgverzekeringen aan die je portemonnee intact laten, zelfs na een bezoek aan de tandarts.

De Kosten van Gezondheidszorg Stijgen

Gezondheidszorg is een sector in volle beweging. Met elke technologische vooruitgang schieten de prijzen de hoogte in. Hospitalisatieverzekeringen dekken een groot deel van de kosten, maar enkel indien er een ziekenhuisopname bij te pas komt.  Indien er geen opname is, zal er geen tussenkomst zijn van de hospitalisatieverzekering!

De werkelijke helden van kostenbeheer zijn de verzekeringen voor ambulante kosten en tandzorg. Ze bieden ons de mogelijkheid om proactief onze gezondheid te beheren, zonder de constante vrees voor grote financiële lasten. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat gezondheidskosten meer zijn dan alleen de grote kostenspelers. Daarom zetten we ons in om dekkingsmogelijkheden te bieden die met je mee kunnen groeien.

DKV Daily, de nieuwe verzekeringen voor je dagelijkse medische zorgen

Waarom Investeren in Gezondheidsverzekeringen?

Een persoonlijke gezondheidsverzekering is geen kostenpost, maar een slimme zet. Het is jouw vangnet voor de onzekere toekomst, jouw gemoedsrust op papier. Het is de bevestiging dat, wat er ook gebeurt, Paraad Verzekeringen er is om je op te vangen. Met de juiste dekking op zak hoef je je geen zorgen te maken over medische rekeningen die de pan uit rijzen of onvoorziene gezondheidsproblemen die je financiële stabiliteit kunnen ondermijnen. Paraad Verzekeringen biedt een scala aan mogelijkheden om jouw gezondheidsverzekering af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Of het nu gaat om een basispakket of uitgebreide dekking, inclusief tandarts- en fysiobehandelingen, wij staan voor je klaar. Daarbij kun je rekenen op een snelle en eerlijke afhandeling van claims, zodat je in moeilijke tijden één zorg minder hebt. Jouw gezondheid verdient prioriteit, en met een persoonlijke gezondheidsverzekering van Paraad Verzekeringen zet je die zekerheid op de eerste plaats.

Investeren in zulke verzekeringen is een toonbeeld van verantwoordelijkheid. Het toont aan dat je waarde hecht aan je gezondheid, jouw kostbaarste bezit. Een goede gezondheidsverzekering is geen weggegooid geld, het is de belichaming van zorgen voor jezelf en je dierbaren.Oproep tot Actie

Het leven wacht op niemand, en gezondheidsproblemen al helemaal niet. Waarom zou je de bescherming van je gezondheid uitstellen? Ga niet slapen met de zorgen van wat zou kunnen zijn als het noodlot toeslaat. Paraad Verzekeringen staat klaar met persoonlijke verzekeringen zoals hospitalisatie, ambulante kosten en tandzorg, ontworpen om jou in elk scenario bescherming te bieden. Met de juiste dekking hoef je je geen zorgen te maken over de financiële impact van onverwachte gezondheidsproblemen. Ons team van experts staat paraat om een verzekering op maat samen te stellen, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en situatie. Of het nu gaat om een ongeval, een plotselinge ziekte of een langdurige medische aandoening, Paraad Verzekeringen zorgt ervoor dat je niet alleen de beste zorg krijgt, maar ook dat de kosten geen zware last worden. Laat ons helpen de zorgen van morgen vandaag nog te elimineren.Conclusie: Gezondheid Eerst!

Je gezondheid is je onzichtbare kroon, die je in staat stelt om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Je nieuwe auto kan dan wel glanzen in de zon, maar zonder gezondheid verbleekt alles. Paraad Verzekeringen begrijpt dit ten volle en zal altijd de kwaliteit bieden die je verdient.

Gezondheid komt altijd eerst. Laten we die samen beschermen. Neem contact op met Paraad Verzekingen via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of bezoek onze kantoor aan Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel. Voor persoonlijk advies over jouw persoonlijke verzekeringen zoals hospitalisatie, ambulante kosten en tandzorg, staan wij op afspraak klaar. Jouw gezondheid, onze missie.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?