Het is bijna zover: grote vakantie. Bereid je veilig voor!


De zomerzon hangt in de lucht en de voorpret voor de grote vakantie begint. Morgen zit het schooljaar er voor vele kinderen weer op.  Voor sommige kinderen betekent dit uitkijken naar een volgend schooljaar, maar voor andere kinderen volgt er weer een belangrijke mijlpaal in hun leven.

Maar met alle uitzien naar ontspanning en avontuur, hoe zorgen we ervoor dat onze vakantie niet enkel memorabel, maar ook veilig is? We willen allemaal dat onze kinderen veilig de wereld kunnen ontdekken. 

Veilig Gevoel - In het verkeer - Baloise Insurance

Een ongeluk zit in een klein hoekje: Paraad Verzekeringen zorgt samen met Baloise voor een Veilig Gevoel

Stel je eens voor: je bent klaar voor de kickoff - je bagage is gepakt, de deur op slot… en dan, plots, een ongelukje thuis. Of misschien ben je al onderweg en gebeurt er iets onvoorspelbaars. Het is zo'n scenario waarvoor de Ongevallenverzekering Veilig Gevoel  is ontworpen. Een geruststelling, nietwaar? Baloise betaalt voor de lichamelijke schade als u tijdelijk of blijvend ongeschikt geraakt door een verzekerd ongeval.  Ook voor uw medische kosten is er tussenkomst. 

Baloise biedt hiervoor diverse formules. Benieuwd naar de mogelijkheden zodat uw kinderen ook veilig de wereld kunnen ontdekken?  Ons team staat met de glimlach klaar om u verder te helpen.

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Bij Paraad begrijpen we dat een onverwacht incident in een fractie van een seconde je leven op zijn kop kan zetten. Daarom bieden wij uitgebreide dekkingen die zo flexibel zijn als jouw vakantieplannen. Of het nu gaat om een pijnlijke val tijdens een bergwandeling of een kleine misstap thuis, ons veilig gevoel-plan dekt de fysieke én financiële impact. Met een keur aan pakketten,  zorgt Paraad ervoor dat je altijd de juiste bescherming hebt:

- aan het stuur

- in het verkeer

- in de vrije tijd

Wij leggen u graag de mogelijkheden uit!

De reis naar veiligheid: Verzekerd op avontuur

Nu de vakantie nadert, overwegen velen van ons een tripje naar de zon. Maar heb je al nagedacht over een reisverzekering? Een must-have voor iedere zorgeloze reiziger! Een goede reisverzekering beschermt je niet alleen tegen verloren bagage , maar biedt ook dekking voor medische kosten in het buitenland. Vaak realiseren mensen zich niet dat hun standaard zorgverzekering mogelijk niet alles dekt in andere landen. Daarom is het essentieel om vooraf goed te controleren welke risico's jouw reisverzekering dekt. Zo ga je met een gerust hart op reis, wetende dat je voor de meeste onverwachte situaties verzekerd bent.

1. Jaarrond Reisverzekering

Voor de frequente globetrotters onder ons is de jaarrond reisverzekering van Paraad Verzekeringen een uitkomst. Met één polis ben je het hele jaar door beschermd, ongeacht hoeveel stempels je paspoort verzamelt. Deze flexibele dekking zorgt niet alleen voor een gerust hart bij onverwachte medische kosten, maar u kan ook kiezen voor bescherming tegen verlies van bagage en persoonlijke bezittingen. Daarnaast biedt het bijstand bij noodsituaties, waar ook ter wereld. Of je nu een onbezorgde strandvakantie plant of een avontuurlijke trektocht, met de juiste verzekering ga je altijd veilig op pad. Het is belangrijk om voor vertrek goed te controleren welke voorwaarden en uitsluitingen van toepassing zijn op je verzekering. Dit helpt verrassingen te voorkomen bij een gedekte gebeurtenis. Vergeet niet om ook de maximale vergoedingen en het eigen risico in acht te nemen, zodat je weet waar je aan toe bent bij schade of verlies. Zo ga je niet alleen verzekerd, maar ook goed geïnformeerd op reis.

Belangrijk! Ga je buiten Europa op vakantie? Check even of uw reisverzekering een wereldwijde dekking biedt!2. Tijdelijke Reisverzekering

Ga je niet zo vaak op reis? Onze tijdelijke reisverzekering is dan de ideale partner voor die ene speciale vakantie. Van begin tot eind, van vertrek tot thuiskomst – je bent verzekerd. Of je nu gaat backpacken door Azië, een roadtrip maakt door Amerika, of geniet van strandvakanties in Europa, de juiste verzekering biedt bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen. Van medische kosten in het buitenland tot verlies van persoonlijke bezittingen, een reisverzekering dekt de financiële risico's die jouw avontuur met zich mee kan brengen. Zo kun je met een gerust hart de wereld verkennen, wetende dat je voorbereid bent op het onverwachte.

Paraad's Reisverzekering Dekkingen: Jouw Vakantie, Onze Zorg

  • Medische Bijstand: of je nu in de Amazone bent of aan de Azurenkust, wij staan voor je klaar.
  • Repatriëring: brengt jou en je dierbaren veilig terug naar thuis, mocht het nodig zijn.
  • Bijstand Voertuig: pech onderweg? Geen probleem, Paraad's helden schieten te hulp.
  • Annulatieverzekering: Moet je onverwacht annuleren? Wij dekken de kosten.
  • Bagageverzekering: Verloren koffer? Gestolen camera? Wij vangen de financiële klap op.

Met Paraad Verzekeringen nabij, kun je zorgeloos de wereld verkennen. Neem eens een kijkje op onze website of neem direct contact op. We maken graag een afspraak om samen jouw grote vakantie door te nemen. Want met ons, begint je vakantie al thuis. Paraad's Reisverzekering biedt uitgebreide dekkingen voor jouw vakantieplezier. Of het nu gaat om verloren bagage, medische noodgevallen of annulering van de reis, wij staan voor je klaar. Onze verzekering zorgt ervoor dat je met een gerust hart van je vakantie kunt genieten, wetende dat de meest voorkomende problemen gedekt zijn. Daarbij is de hulpdienst 24/7 bereikbaar, waar ter wereld je ook bent. Jouw veiligheid en vakantieplezier zijn onze prioriteit.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen

  • Email: verzekeringen@paraad.be
  • Telefoon: 011 340 360
  • Adres: Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel
  • Website: paraad.be
  • Openingstijden: Wij werken op afspraak, te maken via de contactpagina van onze website, telefonisch of via mail.

Laat ons de zorg voor je nemen, zodat jij alleen hoeft te zorgen voor het maken van herinneringen. Geniet van je vakantie! Paraad's Reisverzekering biedt uitgebreide dekkingen aan die specifiek zijn ontworpen om aan iedere vakantiebehoefte te voldoen. Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen ziekte, ongevallen, verloren baggage of onverwachte annuleringen, wij hebben een plan dat bij je past. Ons doel is om je een zorgeloze reiservaring te bieden, met de zekerheid dat je voor elk onverwacht moment gedekt bent.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?