Is uw reisverzekering klaar voor uw vakantieplannen? Doe de check!


Al wekenlang pronken uw vakantieplannen op de keukentafel, klaar om werkelijkheid te worden. Echter, houd even pas op de plaats voordat u uw thuisbasis verruilt voor een welverdiende vakantie. Hebt u de tijd genomen om uw reisverzekering grondig te controleren? Niet slechts een haastige blik werpen, maar serieus doorlopen? Het is een feit, dergelijke taken eindigen vaak onderop de stapel. Maar geen zorgen, ik sta klaar om deze taak van u over te nemen. Bij Paraad Verzekeringen benadrukken we het belang van een op maat gemaakte reisverzekering en wij zijn er om u precies die dekking te bieden die u nodig heeft om met een gerust gevoel op vakantie te kunnen gaan.

Reisverzekering checklist: Waar moet u op letten?

Allereerst, weet dat een 'one size fits all'-beleid zo zeldzaam is als kippen met tanden. Uw vakantie is immers zo uniek als uzelf. Reisverzekering voorbereiding is geen kwestie van even snel een vinkje zetten. U moet zich als een detective door de polis heen werken om echt te begrijpen wat wel en niet gedekt is.  Gelukkig heeft u in Paraad Verzekeringen een compagnon de route, die deze lastige klus voor u opknapt!Is uw reisverzekering klaar voor uw vakantieplannen? Doe de check!

Vraag jezelf af: dekt uw verzekering alle landen en activiteiten die u wilt gaan verkennen? En hoe zit het met medische noodgevallen of repatriëring? Geen paniek, hier een snelle checklist om uw geheugen op te frissen:

  • Dekkingsgebied: Past het bereik van uw verzekering bij uw reisdoelen?  Blijft u binnen of buiten Europa? Een zeer belangrijk punt!
  • Activiteiten: Zijn avontuurlijke activiteiten of sporten inbegrepen?  
  • Medische dekking: In hoeverre bent u verzekerd voor ziekte of letsel?
  • Repatriëring: Wat als u onverhoopt terug moet naar België?
  • Bagage en eigendommen: Zijn uw spullen beschermd tegen diefstal of schade?
  • Annulering en verstoring: Wat als uw reis onverwacht niet door kan gaan?

Met Paraad Verzekeringen vakantie bent u een stap dichter bij volledige geruststelling. Wij zorgen ervoor dat uw reisverzekering precies dekt wat u nodig heeft.

 

Nuttige links

We tonen je een aantal nuttige links die je eventueel kunnen helpen met alledaagse zaken.

Hoe past Paraad Verzekeringen in uw Voorbereiding?

Paraad Verzekeringen begrijpt dat elke reis uniek is en biedt daarom meer dan een standaard reisverzekering. Met onze persoonlijke benadering staat uw reisverzekering  als een rots in de branding. We bekijken samen met u elk detail, zodat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft – geen cent te veel.

Is uw reisverzekering klaar voor uw vakantieplannen? Doe de check bij Paraad!

Bij Paraad Verzekeringen weten we dat de duivel in de details zit. Daarom nemen we echt de tijd voor u. Het controleren van uw reisverzekering wordt een fluitje van een cent wanneer u met onze specialisten aan de slag gaat. Zij helpen u alle mogelijke scenario's uit te kammen en dekken alle gaten die u wellicht over het hoofd heeft gezien.Conclusie

Bij uw voorbereiding op die langverwachte vakantie hoort een gedegen reisverzekering. Vergeet dus niet, voordat de voorpret echt begint, om uw reisverzekering te checken – of nog makkelijker – laat Paraad Verzekeringen u assisteren. Zo kunt u straks achterover leunen in uw vliegtuigstoel of aan het zwembad wetende dat alles, maar dan ook alles, tot in de puntjes is geregeld.

Staat uw reisverzekering op scherp voor uw reis? Is uw reisverzekering al een stevige kompaan voor uw vakantieplannen? Doe de check, want echt, een goede voorbereiding is het halve werk! En bij twijfel geldt natuurlijk: Paraad Verzekeringen staat paraat!

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?