Paraad Verzekeringen - Belangrijke mededeling: Aangepaste openingsuren donderdag 27/06/2024


Nu Donderdag 27/06/2024: Aanpassingen in de Planning!

Beste klanten en partners van Paraad Verzekeringen,

We willen u graag even op de hoogte brengen van een kleine wijziging in onze schema's. Nu donderdag 27/06/2024 zijn er aangepaste openingsuren: wij staan voor u klaar in de voormiddag van 9 u tot 12 u. Namiddag zal ons kantoor gesloten zijn, aangezien we ons volop zullen storten op een opleiding om onze service nog te verbeteren!

Aangepaste Openingsuren Voor Uw Verzekeringen

Zoals gezegd, nu donderdag de 27e, is het een ietsje anders dan gewoonlijk. Wilt u langs komen of heeft u een dringende vraag? Doe dit dan zeker in de voormiddag, want in de namiddag zijn de deuren dicht en zijn we ons aan het bijscholen. En weet u wat? Vrijdag zijn we weer helemaal paraat om u met raad en daad bij te staan!

We zijn Vrijdag Terug Paraat Voor U!

Na een namiddag vol leren en ontwikkelen, zijn onze batterijen weer opgeladen. Vrijdag staan we weer helemaal klaar om samen met u uw verzekeringsbehoeften te bekijken. Of het nu gaat om uw auto, uw gezin of uw bedrijf, bij Paraad Verzekeringen vindt u altijd een verzekering op maat. Want uw zekerheid is onze missie!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360.

Met hartelijke groet, Uw Paraad Verzekeringen Team

Bezoek onze Website | Maak een Afspraak

Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel

We werken op afspraak.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?