Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar


Paraad Verzekeringen: Wij starten aan de werkweek met een happy gevoel!

Goeiemorgen allemaal,

We zijn klaar om aan onze werkweek te starten en zoals altijd doen we dat met een heel happy gevoel. Voor diegenen die ons nog niet kennen, wij zijn Paraad Verzekeringen, een onafhankelijk verzekeringskantoor dat staat voor proactieve service en op maat gemaakte polissen. Maar bovenal staan we bekend om onze warme en hartelijke benadering.

@ParaadVerzekeringen de werkdag beginnen met een happy gevoel 🤩🤩

Klaar staan voor onze klanten

Bij Paraad Verzekeringen staan we altijd klaar om onze klanten verder te helpen. Of je nu een nieuwe of tweedehandswagen hebt gekocht, wij zorgen ervoor dat je wagen snel en correct wordt ingeschreven en verzekerd.

Ben je nog aan het twijfelen of je een omnium dekking wenst of liever een basis verzekering? Geen zorgen, we zijn happy om jou te adviseren en de beste keuze te maken.

Reisplannen? Wij helpen je met een grote glimlach

Heb je reisplannen? Oh yes, voor een reisverzekering helpt Paraad je met de grootste glimlach verder. We zorgen ervoor dat je zorgeloos op reis kan gaan.

Verhuis of nieuwe woonst?

Verhuis je of heb je een nieuwe woonst? Denk tijdig aan je brandverzekering. Wij helpen je graag om de juiste dekking te vinden.

Geniet van de zon

Deze morgen lazen we dat we binnenkort de zon mogen verwachten. Hierdoor zijn we nog meer happy dan we al waren. Haal de moto of de elektrische fiets maar van onder het stof, maar eerst Paraad contacteren om ervoor te zorgen dat je verzekering in orde is.

Persoonlijke verzekeringen

Weet dat je ook bij ons terecht kan voor persoonlijke verzekeringen zoals pensioensparen, langetermijnsparen, overlijdensverzekeringen, uitvaartsverzekering en hospitalisatieverzekering. We helpen je graag om de juiste keuzes te maken voor je toekomst.

Rechtsbijstand verzekering

Nog geen aparte rechtsbijstand maar wel rechtsbijstand in je autoverzekering? Of misschien helemaal geen rechtsbijstand? Weet dat dit een noodzakelijke polis is! Wij informeren je graag over de mogelijkheden en helpen je om de juiste bescherming te vinden.

Steeds met een happy smile

Voor dit en nog zoveel meer kan je bij ons terecht. En niet te vergeten: steeds met een happy smile want dat is waar we voor staan met heel ons team.

We kijken ernaar uit om je te helpen en wensen je een fantastische week toe!

Met vriendelijke groet,

Vanessa en het Paraad Verzekeringen Team

Contact Informatie:

  • Email: verzekeringen@paraad.be
  • Telefoon: 011 340 360
  • Adres: Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel
  • Website: https://paraad.be/
  • Openingstijden: Wij werken op afspraak. Een afspraak kan je maken via de contactpagina van onze website, telefonisch of via mail.

Laten we samen voor een veilige en zorgeloze toekomst zorgen!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?