Welkom in de wereld van Paraad Verzekeringen: Een plek waar service persoonlijk wordt


Ken je dat gevoel? Je loopt een kantoor binnen en je weet meteen: dit zit goed. Nou, dat is precies het gevoel dat we bij Paraad Verzekeringen nastreven. Maar voordat ik je meeneem op een rondleiding door ons kantoor, laat me je een klein geheimpje verklappen: bij ons draait alles om jou, onze klant.

When we make our clients smile, that's real succes!

Jouw Eerste Stap in Ons Kantoor

Zodra je de drempel van ons kantoor overgaat, proef je het al; een hartelijk welkom en een luisterend oor. Waarom we zoveel waarde hechten aan persoonlijke aandacht? Simpel, omdat jouw verhaal ertoe doet! Of je nu een onbezorgde particulier bent, een ondernemer met visie, of een innovatief bedrijf - bij ons kantoor ben je geen nummertje, maar een partner.

Welkom bij Paraad !

Paraad Verzekeringen: Waar Verzekeren Menselijk Wordt

We snappen dat een verzekering afsluiten geen dagelijkse kost is, en soms zelfs stressvol kan zijn. Daarom, in ons kantoor, nemen we de tijd voor jou. Geen haastklusjes, maar zorgvuldig en op maat gemaakte verzekeringsadviezen. Een kop koffie erbij en we nemen het helemaal door, hoe zit dat met de kleine lettertjes, wat zijn jouw risico's en hoe kunnen we die het beste afdekken?Persoonlijkheid als Kompas

Bij Paraad Verzekeringen hanteren we een eenvoudige filosofie: onze klanten zijn uniek, en dat is hun verzekeringspakket dus ook. Of je nu een fietstocht maakt door de bergen of een café runt in het levendige stadscentrum, onze experts in ons kantoor stellen de juiste vragen en vinden de beste opties die naadloos aansluiten bij jouw leven.

Paraad Verzekeringen: Proactief en Betrokken

En als we het hebben over onze aanpak in ons kantoor? Nou, 'afwachtend' staat niet in ons woordenboek. We duiken direct in de diepte om voor jou die verzekeringspolis te vinden die niet alleen dekt, maar ook echt bij je past. We vergelijken, we onderhandelen en uiteindelijk zorgen we ervoor dat jij met een gerust hart verder kunt.

De Kracht van Paraad Verzekeringen

Maar wat maakt ons kantoor nu echt bijzonder? Dat zit 'm in onze veelzijdigheid. Van die mobile klepper tot de bescherming van je kostbare bezittingen, wij hebben een assortiment van verzekeringen dat zo breed is als jouw behoeften. En zorgen? Die laten we niet toe. Ons kantoor is een veilige haven waar jouw zorgen omslaan in oplossingen.

PARAAD-LOWRES-61.jpgPARAAD-LOWRES-18.jpgPARAAD-LOWRES-49.jpgshutterstock_340093685.jpg

Paraad Verzekeringen: Jouw Route naar Gemoedsrust

Onze missie? Jou ontzorgen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: leven! Paraad Verzekeringen staat klaar om je te geleiden, elke stap van de weg. Beschouw ons maar als je persoonlijke verzekeringsgids.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs in ons kantoor of geef ons een seintje. Het Paraad-team staat te popelen om je bij te staan. Of het nu gaat om een simpele vraag of een ingewikkelde verzekeringstechnische puzzel, bij ons kantoor vind je de warmte en expertise die je zoekt.

Kom eens langs bij Paraad Verzekeringen, en ervaar zelf hoe we verzekeren herdefiniëren: met hart voor de zaak en jou, onze klant, altijd op de eerste plaats. Want zeg nou zelf, is er iets belangrijker dan dat?

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?