Zet je zorgen opzij met een degelijke reisverzekering


Hallo avonturiers en vakantiegangers,

Je kent het wel, je bent druk bezig met het inpakken van je koffers en de laatste reisdetails in orde te maken. Je checkt je lijst nog eens: paspoort, check! Tandpasta, check! Reisgids, check! Maar wacht eens even, heb je ook aan een reisverzekering gedacht?

Een reisverzekering is één van die dingen die mensen vaak als laatste regelen, of zelfs helemaal vergeten. Maar geloof me, het is de moeite waard om hier even bij stil te staan. Want zeg nu zelf, niemand wil onverwachte zorgen hebben tijdens die langverwachte vakantie.

Een reisverzekering dekt tal van risico's die je vakantie kunnen verstoren. In de eerste plaats denk je waarschijnlijk aan medische bijstand. Mocht je ziek worden of een ongeluk krijgen in het buitenland, dan helpt je reisverzekering je om medische hulp te krijgen en de kosten te dekken.

Maar een reisverzekering is zoveel meer dan alleen medische bijstand. Stel, je auto krijgt pech of je krijgt een platte band op een afgelegen landweg in het midden van niemandsland. Geen paniek! Zorg ervoor dat je polis uitgebreid is met een bijstand voor je voertuig zodat je reisverzekering ook bijstand aan je voertuig dekt.

En dan is er natuurlijk nog je bagage. Niets zo vervelend als je koffer die verloren gaat of gestolen wordt. Met een reisverzekering kan je ervoor kiezen om ook je bagage te verzekern. En als je reis onverhoopt niet kan doorgaan, dan biedt een annulatieverzekering uitkomst.

Het mooie is, je kunt voor een volledig jaar een reisverzekering afsluiten. Zo hoef je ons niet elke keer op de hoogte te brengen als je besluit er even tussenuit te knijpen. Handig, toch? Maar als je niet zo vaak op vakantie gaat, dan kun je natuurlijk ook een eenmalige reisverzekering afsluiten specifiek voor jouw trip.

Kortom, een reisverzekering is als een goede vriend die je bijstaat in tijden van nood. Dus stap in die vakantiesfeer en zet je zorgen opzij met een degelijke reisverzekering.

Bij Paraad Verzekeringen staan we klaar om je hierbij te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart op reis kan vertrekken!

Fijne reis!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?