Reminder: verzekeringsbewijs en pechverhelping!


Met de vakantietijd in zicht en talloze mensen die op het punt staan om met de wagen op vakantie te vertrekken, lijkt de tijd rijp voor een kleine reminder: controleer uw verzekeringsbewijs! Bij Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen, benadrukken we het belang hiervan en bieden we zelfs de mogelijkheid om dit document via e-mail aan te vragen, mocht het ontbreken. Stuur ons op mail via verzekeringen@paraad.be en wij bezorgen u zo snel mogelijk uw verzekeringsbewijs. 

Maar hand op het hart, controleer zelf of het echt aanwezig is. Zo begint uw vakantie pas écht zonder zorgen!

Essentiële documenten: Een checklist voor vertrek

Voordat u in de auto springt, zorg ervoor dat u niet alleen uw verzekeringsbewijs bij de hand heeft, maar ook de rest van de noodzakelijke boorddocumenten. Mis geen van deze essentiële papieren:

  • Het inschrijvingsbewijs van de wagen
  • Het gelijkvormigheidsattest en keuringsbewijs
  • Uw identiteitskaart en rijbewijs
  • Het Europese aanrijdingsformulier
  • De contactgegevens voor pechverhelping
  • Uw vertrouwde fluovestjes en eventueel een reservebril

Pech onderweg: Rust enkel met pechverhelping

Gaat u op vakantie met de auto? Dan is pechverhelping geen overbodige luxe. Niet zeker of u ervoor verzekerd bent? Paraad Verzekeringen staat paraat om het voor u na te gaan. Of wilt u last-minute pechverhelping afsluiten? Dat regelen we, maar laat het ons tijdig weten! Niemand wilt zijn vakantie onderbroken zien door technische problemen met de wagen. Daarom is het essentieel om pechverhelping op voorhand te regelen. Zo bent u ervan verzekerd dat, waar u ook strandt, er hulp beschikbaar is om u snel weer op weg te helpen. Een gerust gevoel, zodat u zich volledig op uw vakantie kunt concentreren.Paraad Verzekeringen: Uw vakantiegeruste partner

Bij Paraad Verzekeringen verzekeren we niet enkel uw voertuig, maar ook uw zorgeloze vakantiebeleving. Wij begrijpen als geen ander de waarde van een welverdiende vakantie zonder verrassingen. Daarom staan we garant voor een gedegen voorbereiding van uw reis, met alle nodige verzekeringen op zak. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat u met een gerust hart en volledig beschermd de weg op gaat.

Dus, voordat u de horizon tegemoet rijdt, geef ons een belletje of stuur ons een mailtje. Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen, helpt u graag verder voor een onbekommerde start van uw vakantieavontuur. En vergeet niet, een goede voorbereiding is het halve werk!

Voor meer informatie, contacteer ons via: E-mail: verzekeringen@paraad.be Telefoon: 011 340 360 Website: paraad.be

We hopen van harte dat uw vakantie net zo zonnig en onbezorgd zal zijn als u verdient. Veilige reis en tot ziens bij Paraad Verzekeringen – waar uw gemoedsrust onze missie is!

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?