Storm op komst: Hevig onweer en zware rukwinden worden verwacht


Het weerbericht laat er geen twijfel over bestaan: een stevige storm is onderweg. Men spreekt van hevig onweer en zware rukwinden die verwacht worden. Maar wat betekent dat precies voor de inwoners van Limburg, en hoe kunnen we ons voorbereiden op wat komen gaat?

Voorbereiding op de Storm: Veiligheid voorop

Met de voorspelling van onweersbuien tussen 17:30 en 20:30 in Limburg, wordt het zaak om de vinger aan de pols te houden. Dit is niet het moment voor heldhaftige buitenactiviteiten. Integendeel, het is zaak het zekere voor het onzekere te nemen. Maar wat kunt u doen om uw veiligheid en die van uw eigendommen te waarborgen?

Parraad Verzekeringen adviseert om, indien mogelijk, binnen te blijven en de doorgang van de buienlijn rustig af te wachten. Met rukwinden die de 80 km/u overstijgen en lokaal zelfs de 100 km/u kunnen aantikken, worden open velden en wegen plekken om te vermijden. Er bestaat namelijk een kans dat takken afbreken of zelfs dat bomen ontworteld worden.

Denk ook aan uw huis en bezittingen. Rolluiken, dakgoten, en zonneschermen moeten goed vastzitten. Tuinmeubelen, trampolines en andere objecten die makkelijk de lucht in kunnen gaan, moeten binnen worden gehaald. En vergeet uw voertuigen niet: vallende takken en hagelstenen van 2 tot 4 cm kunnen onverwachte schade veroorzaken.

De impact van een storm: Verzekeringswijsheden

Als uw partner in verzekeringen, wil Paraad Verzekeringen u op het hart drukken dat preventie de sleutel is in een situatie als deze. Heeft u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch schade?  Aarzel dan niet ons te contacteren.

Wat is belangrijk bij schade?  Neem voldoende foto's van de schade.  Vraag herstelbestekken op.  Laat ons weten dat u schade heeft gehad, wij openen het dossier alvast zodat alles dadelijk in het juiste dossier terecht komt.

Paraad Verzekeringen: Uw gids in de storm

In tijden van nood is het fijn om te weten dat u kunt terugvallen op een vakkundige en doortastende partner. Paraad Verzekeringen is meer dan uw verzekeringsagent; wij zijn de partner die naast u staat, vooral als het weerbarstig wordt. Wij bieden proactieve hulp bij het kiezen van de juiste verzekeringen en staan paraat wanneer u ons nodig heeft.

Heeft u vragen of zorgen omtrent uw dekkingen voor aanstaande weersomstandigheden of wilt u in de toekomst beter voorbereid zijn? Neem dan gerust contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. U kunt tevens een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Wij begrijpen de zorgen rondom stormschade en zijn er om deze voor u weg te nemen.

Het weer is onvoorspelbaar, maar uw gemoedsrust zou dat niet moeten zijn. Daar zorgen wij voor, met een uitgebalanceerde verzekeringsportefeuille die op maat is gemaakt voor u. Samen met Paraad Verzekeringen weet u zich verzekerd tegen de onstuimigheden van het leven. Want wat er ook gebeurt, wij staan aan uw zijde.

Image description

Schadeaangfite

Heb je onlangs schade gehad? Vul ons formulier in en wij behandelen je aangifte zo spoedig mogelijk!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?