Vic's eerste brommerverzekering: Een bijzondere mijlpaal


We hebben er weer eentje blijgemaakt – de eerste bromfietsverzekering voor Vic is een feit!  En wij zijn supertrots dat wij dit voor Vic mochten in orde brengen. 

 In de steeds evoluerende wereld van mobiliteit en verzekeringen is het een plezier om een jonge kerel als Vic te zien opgroeien en hem te begeleiden in zijn eerste grote stappen naar onafhankelijkheid.

Het begin van een nieuw avontuur

Voor Vic begint er met deze eerste bromfietsverzekering meer dan zomaar een nieuw hoofdstuk; het is de start van een nieuw avontuur. Bij Paraad Verzekeringen hebben we het plezier en de eer gehad om Vic door de jaren heen te zien ontwikkelen. Van een kleine jongen vol dromen en avonturen tot een ambitieuze scooterrijder die de vrijheid tegemoet gaat met een stalen ros onder zijn voeten.Zijn familie kent ons al wat jaartjes. Vertrouwen en wederzijds respect hebben de band versterkt. Daarom is het zo bijzonder dat we nu, samen met hem, weer een mijlpaal markeren: de eerste bromfietsverzekering voor Vic!

Paraad Verzekeringen: Uw steun en toeverlaat

Waarom is deze mijlpaal voor ons belangrijk? Omdat wij, Paraad Verzekeringen, met ons hart en ons vakmanschap uw tochtgenoot zijn doorheen alle belangrijke momenten in uw leven. Of het nu gaat om de bescherming van uw eerste kostbare bezit, zoals Vic's brommer, of de ondersteuning bij andere belangrijke levensgebeurtenissen.

In ons aanbod van verzekeringen vinden we altijd een passende dekking die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Zo verzekeren we niet alleen wat u lief is, maar bieden we ook gemoedsrust en een zekere toekomst.

Dankbaarheid voor vertrouwen

Bij deze willen we ook Vics ouders hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ze door de jaren in ons hebben gesteld. Dankzij dit mooie gezin hebben we vele kostbare momenten kunnen delen. En we kijken vol verwachting uit naar de vele momenten die nog komen gaan.

Het is onze belofte om er te zijn voor Vic en zijn familie, voor alle vreugde en uitdagingen die nog op zijn pad mogen komen. Van het behalen van zijn autorijbewijs, het vinden van zijn eigen stek, tot de liefde van zijn leven en misschien zelfs de uitbreiding van zijn gezin.  Wij kijken mee van aan de zijlijn en zullen er zijn wanneer Vic ons nodig heeft.Paraad is Meer dan een Verzekeraar

Als Paraad Verzekeringen zijnde, streven we ernaar de allround partner te zijn voor onze klanten. Naast de bromfietsverzekering voor Vic, bieden we een scala aan verzekeringen voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Onze missie is om te zorgen voor proactieve oplossingen en een persoonlijke aanpak, met verzekeringen die uw leven in alle lagen beschermen.

Ons aanbod is divers – van mobiliteit tot eigendommen, van persoonlijke ongevalverzekeringen tot strategische dekkingen voor het bedrijfsleven – met altijd in ons achterhoofd uw veiligheid en welzijn.

Bent u op zoek naar een verzekeraar die een stapje verder gaat? We nodigen u uit om in gesprek te gaan met Paraad Verzekeringen. Neem vrijblijvend contact met ons op via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of bezoek onze website https://paraad.be/ voor meer informatie. Plan met ons een afspraak in en ontdek hoe wij uw leven comfortabeler en zorgelozer kunnen maken.

En natuurlijk, Vics eerste bromfietsverzekering is er een voor in de boeken – een waardevolle toevoeging aan ons hart en onze geschiedenis. We hebben er weer eentje blijgemaakt. En we doen niets liever dan dat blijven doen, voor Vic en voor iedereen die onze weg kruist.

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?